Brezplačna poštnina za naročila nad 25€
O znamki

Gamarde Slovenija

Gamarde je naravna kozmetika, ki izvira iz področja Lot v Franciji. Gre za organsko certificirano kozmetiko, ki zagotavlja, da so njihovi izdelki 100 % naravnega izvora. Že od leta 2006 laboratoriji Gamarde na osnovi strokovnega znanja iz področja dermokozmetike razvijajo izdelke, namenjene negi občutljivih kožnih stanj, kot so npr. atopijski dermatitis, akne in suha koža. 

Dermocosm'etic bio

Strokovnjaki za organsko Dermocosm'Etiko

Pri razvoju se poslužujejo pristopa Dermocosm’Ethic Bio. Gre za ekološko odgovoren pristop v vseh fazah življenjskega cikla izdelkov. Združuje izbor ekoloških naravnih aktivnih učinkovin, proizvodnjo v enotah, ki ne bremenijo okolja in ekološko oblikovano embalažo. Z namenom zaščite lepote kože in našega planeta, se Dermocosm’Ethic Bio zavzema za uporabo sestavin, ki so 100 % naravnega izvora in organsko certificirane.

TERMALNA VODA

Gamarde-Les-Bains

Vsi izdelki so formulirani na osnovi dermoprotektivne Gamarde-les-Bains termalne vode, ki izvira v francoski regiji Landes. Termalna voda se na svoji poti čez različen geološki relief obogati z žveplom in ostalimi minerali. Ti ji omogočajo izjemne dermatološke lastnosti, ki so bile priznane že pred več kot 600 leti s strani Medicinske akademije v Franciji. Dermoprotektivna, pomirjujoča termalna voda Gamarde zaščiti in obnavlja občutljivo kožo, ji nudi mehkobo in udobje. 

zavezanost planetu

Varovanje kože in planeta

Pri Gamardu ni nič prepuščeno naključju. Vsaka sestavina in vsaka formulacija je rezultat poglobljenega poznavanja fiziologije kože, formulacij in raziskav Gamardovega raziskovalnega centra, saj je želja zagotoviti najboljšo, organsko rešitev za oslabelo kožo, hkrati pa ohraniti zdrav planet. 

Gamarde je idealna kombinacija termalne vode in narave za nego občutljive kože. 

Želite prejeti KODO za popust?
Pridružite se skupnosti Gamarde Slovenija in ob potrditvi vašega ELEKTRONSKEGA NASLOVA prejmite KODO -10% popust ob prvem nakupu.

Ne zamudite priložnosti!
    POTRDI