Brezplačna poštnina za naročila nad 25€

POGOJI POSLOVANJA

VivaDerm d.o.o. je uradno registrirana in v skladu z uradnimi določbami zavarovana blagovna znamka. Vsebine, ki so dostopne uporabnikom te spletne strani, so stvaritve, varovane kot avtorska dela v skladu z določbami Zakona o avtorski in sorodnih pravicah (Ur. l. RS, 21/1995 in spr.) in drugimi veljavnimi predpisi. Imetnik avtorskih in morebitnih drugih pravic na navedenih avtorskih delih je podjetje VivaDerm d.o.o. Brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja VivaDerm d.o.o., s koncepti s spletne strani www.gamarde-slovenija.com ni dovoljeno nikakršno reproduciranje, distribuiranje, prenašanje, predvajanje, prikazovanje ali drugačna javna priobčitev avtorskih del, vsebovanih na tej spletni strani.

Vse informacije, objavljene na tej spletni strani, so splošne informativne narave in ne predstavljajo pravnega nasveta ali kakršnekoli druge storitve. V podjetju VivaDerm d.o.o. se bomo trudili, da bodo vsi podatki in informacije, objavljeni na spletni strani www.gamarde-slovenija.com točni in ažurni, vendar ne odgovarjamo za morebitne napake pri delovanju spletne strani ali za zamudo pri ažuriranju informacij.

Splošni pogoji poslovanja spletnih strani www.gamarde-slovenija.com so usklajeni z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

 

IDENTITETA PONUDNIKA

S spletno stranjo www.gamarde-slovenija.com upravlja podjetje VivaDerm d.o.o. (v nadaljevanju: ‘ponudnik’). Podjetje je vpisano v register AJPES (Poslovni register Slovenije) in DURS, je zavezanec za DDV in je registrirano tudi za opravljanje prodaje prek interneta pri AJPESu. Več potrebnih informacij o ponudniku najdete pod rubriko “Kontakt”.

 

BISTVENE ZNAČILNOSTI BLAGA

So opisane pri vsakem konkretnem izdelku v spletni trgovini.

 

DOSTOPNOST IZDELKOV

Vsak izdelek, ki je v ponudbi v naši spletni trgovini in je na zalogi, bo odposlan/odpremljen v razumnem roku (v največ treh [3] delovnih dneh, v večini primerov še prej). Če gre za izdelek, naročen po meri, ali v primeru višje sile, bomo kupca o predvidoma daljšem roku pravočasno obvestili po e-pošti.

 

CENE

Vse cene naših izdelkov so jasno in nedvoumno prikazane – razvidno je, kaj je cena izdelka (vse cene že vključujejo DDV) in kaj strošek dostave/poštnine. Strošek poštnine velja za državo Slovenijo. V primeru, da izdelek naročate za dostavo v drugi državi, vas bomo o strošku poštnine naknadno obvestili.

 • Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.
 • Cene veljajo v primeru plačila po navedenih načinih plačila, pod navedenimi pogoji.

 

NAČIN PLAČILA

V naši spletni trgovini vam omogočamo naslednje možnosti plačila naročenega blaga:

 • PLAČILO Z GOTOVINO PO POVZETJU BLAGA. naročeno blago je potrebno plačati dostavljalcu blaga ob prevzemu (GLS). Spletni ceni izdelka je prišteta še provizija GLS za plačilo plačilnega dokumenta (plačilni nalog)
 • PLAČILO Z GOTOVINO OB OSEBNEM PREVZEMU blaga v na naši poslovalnici Vivaderm d.o.o., na Šmartinski cesti 106, 1000 Ljubljana
 • PLAČILO PO PREDNAROČILU (NAKAZILO NA TRR) – v primeru bančnega nakazila upoštevajte znesek spletnega naročila, ki ga prejmete v priponki na navedeni elektronski naslov. Naročeno blago se kupcu pošlje po prejemu potrdila o plačilu ali vidnih sredstev na račun prodajalca.
 • PLAČILO S PLAČILNO KARTICO – (BA, Mastercard, Visa, Maestro, American Express, Diners, Karanta).

Kupcu bomo izdali račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjeno na sedežu podjetja VivaDerm d.o.o.

 

POSTOPEK NAKUPA

 1. Naročilo izdelka/izdelkov
 • Kupec izbere željeni izdelek in klikne na gumb »Dodaj v košarico«. Ko je izdelek dodan v košarico, je v njej tudi viden.
 • Če izbrani izdelek kupcu ne ustreza, ga iz košarice lahko odstrani s klikom na gumb »Odstrani«.
 • Če želi kupec z nakupom nadaljevati (kupiti želi še druge izdelke), klikne na »nadaljuj z nakupom«.
 • Ko kupec izbere vse želene izdelke, v obrazec pod košarico vnese zahtevane podatke.
 • Ko kupec potrdi naročilo (klik na gumb »Naroči«), sprememba naročila prek spletne strani več ni možna.
 1. Naročilo v obdelavi
 • Po oddaji naročila kupec prejme e-obvestilo, da je njegovo naročilo sprejeto in v obdelavi.
 • Morebitne spremembe ali preklic naročila lahko kupec opravi v roku treh (3) ur od potrditve naročila na spletu
 1. Pošiljanje izdelka:ponudnik v dogovorjenem roku in na dogovorjen način kupcu odpošlje blago.
 2. Kupec(na dogovorjen način) blago prevzame.

 

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO BLAGA, VRAČILO OPRAVLJENIH PLAČIL

Kupec ima pravico, da sporoči, da odstopa od pogodbe oziroma naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati ponudniku/podjetju v petnajstih [15] dneh po oddanem sporočilu, da odstopa od pogodbe. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga.

Prejeto blago mora kupec vrniti nepoškodovano in v nespremenjeno, razen če je blago poškodovano, ne da bi bil za to kriv kupec.

Kupcu bomo opravljena plačila vrnili takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v petnajstih [15] dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila vplačil vršimo na pisno sporočeni TRR kupca.

V skladu s 5. odstavkom 43.č člena Zakona o varstvu potrošnikov kupec nima pravice do odstopa od pogodbe (nakupa), če gre za izdelek, izdelan po natančnih navodilih kupca, ki je bil prilagojen njegovim osebnim potrebam.

 

DOSTAVA

Naročeno blago bomo pogodbenemu partnerju za dostavo pošiljk oddali v roku treh [3] delovnih dni.

Če to zaradi posebnih okoliščin ne bo mogoče, bomo o tem kupca obvestili in se dogovorili drugače.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS d.o.o., vendar si pridržujemo pravico do izbire druge dostavne službe, če bomo s tem lahko naročilo izpolnili učinkoviteje.

Blago bomo dostavili na sporočeni naslov. V primeru osebnega prevzema se o natančnem času in kraju prevzema dogovorimo vnaprej.

Za stroške dostave veljajo cene po ceniku podjetja GLS d.o.o.

 

VARNOST

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV​

Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov kupca (uporabnika) in hranimo dokumentacijo o komunikaciji z njim.

Osebne podatke o kupcu bomo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Podatkov o kupcu v nobenem primeru ne bomo predali nepooblaščenim osebam.

 

KOMUNIKACIJA

S kupcem/uporabnikom bomo v stiku prek sredstev komunikacij na daljavo, razen če ne bo temu uporabnik izrecno nasprotoval.

 

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Po svojih najboljših močeh se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na naših spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti izdelkov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da teh podatkov na spletnih straneh ne uspemo popraviti dovolj hitro. V takem primeru bomo kupca obvestili o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

Čeprav se trudimo zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, mora kupec/uporabnik vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Pridržujemo si pravico, da pogoje poslovanja spremenimo kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

 

PRITOŽBE IN SPORI

Spoštujemo veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po svojih najboljših močeh trudimo izpolniti pričakovanja kupcev.

Če pa bi navkljub temu prišlo do pritožb, reklamacij, prosimo, da jih kupec pisno posreduje na e-naslov info@vivaderm.si. Vse morebitne reklamacije (in spore) si bomo prizadevali rešiti sporazumno, postopek obravnave pritožbe pa je zaupen.

Hvala za zaupanje, prepričani smo, da ga bomo upravičili.

Želite prejeti KODO za popust?
Pridružite se skupnosti Gamarde Slovenija in ob potrditvi vašega ELEKTRONSKEGA NASLOVA prejmite KODO -10% popust ob prvem nakupu.

Ne zamudite priložnosti!
  POTRDI